I den nye bydel på Frederiksberg

Kulturen

Det første hold beboere har haft stor indflydelse på kulturen på kollegiet. Der afholdes pt. fem større arrangementer i løbet af året; Fastelavn, Sankt Hedorf, Tour de Chambres, Halloween samt julefrokost foruden en aften med æbleskiver og glögg.
Der afholdes årligt generalforsamling, hvor repræsentanter til beboerrådet vælges, samt et møde for de internationale studerende.

Siden kollegiets start har det været en tradition for beboere, medarbejdere og bestyrelse at fejre Frode Hedorfs fødselsdag den 11. oktober med et kulturelt eller fagligt arrangement samt en hyggelig middag.

Sideløbende er der spontane fester og grillaftener, når vejret tillader det, hvor kongespillet ofte bliver taget i brug på vores lille grønne område. Omvendt er der til de mørke vinteraftener købt Bezzerwizzer, ligesom der er mulighed for at se TV sammen eller spille bordfodbold i et af fælleskøkkenener.

Større fester arrangeres af beboerrådet, som alle kan blive en del af, men andre beboere er også velkomne til at tage initiativ til sociale arrangementer, filmaftener, madklub mm. Det er stadig muligt for dig som nuværende eller kommende beboer at sætte dit præg på kulturen eller blot støtte op omkring de sociale arrangementer. Vi Hedorf beboere ville elske det, hvis du er social med os.

 

 

Husorden

Velkommen
Kære Kollegianer.
Vi håber, at du vil betragte kollegiet som dit hjem i den tid, du bor her, og derfor også aktivt vil være med til at gøre det rart at være her. For at dette kan lade sig gøre, er der blevet vedtaget et sæt husordensregler – som måske ser strenge ud på papiret, men som går ud på at tage et almindeligt hensyn til resten af beboerne.
Velkommen.
>>Hent husorden